• Vandaag voor 20.00 besteld, morgen in huis!*
    • Gratis verzending,
      bij besteding vanaf €40,-
    • Groepskortingen
      tot 50%
    • 100% de laagste
      prijsgarantie!
    • Altijd de laagste
      prijsgarantie!

Privacy & Cookiebeleid

Privacy policy

Laatste wijziging: 25 Mei 2018

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Ka-Ecommerce
Website: https://www.onestoppartyshop.nl
Inschrijfnummer KvK: 66630908
BTW-nummer: NL856638201B01

Ka E-commerce B.V. is gevestigd aan Laan Corpus den Hoorn 300 9728JT Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Niels de Vries is de Functionaris Gegevensbescherming van Ka E-commerce B.V. Hij is te bereiken via info@kaecommerce.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ka E-commerce B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken

Naam en contactgegevens

Dit zijn de gegevens die je zelf invoert als je een bestelling bij ons plaatst, zoals je voor-en achternaam, adres en woonplaats, je telefoonnummer en email adres.

Indien je een zakelijke bestelling plaatst wordt ook je bedrijfsnaam opgeslagen.

Deze gegevens hebben we nodig om je bestelling te kunnen verwerken en versturen.

Je e-mail adres zijn we nodig om je op de hoogte kunnen houden over je bestelling en je telefoonnummer zijn we nodig om je te kunnen bereiken indien we een vraag op opmerking over je bestelling hebben

Bestelling gegevens

Bestelling gegevens zijn de gegevens over de bestelling die je bij ons geplaatst hebt. Bijvoorbeeld: Producten, aantal, kortingen, etc.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, word je doorgeleid naar de betaalomgeving om je bestelling af te ronden. Om de betaling te voltooien moet je jouw betaalgegevens invullen, bijvoorbeeld een bankrekening- of creditcardnummer.

Gegevens die we verzamelen als je contact hebt met onze klantenservice.

Wanneer je via e-mail, chat of telefoon contact hebt met onze klantenservice, dan leggen we deze contactmomenten vast in onze systemen. Wij kunnen telefoongesprekken opnemen met het oog op trainingsdoeleinden of om fraude te voorkomen of te bestrijden.

Gegevens die we verzamelen wanneer je onze website gebruikt of onze nieuwsbrief leest.

Wanneer je onze website bezoekt registreren we onder meer je IP-adres, browsertype en surfgedrag. We registreren bijvoorbeeld naar wat voor producten je zoekt of welke categorieën je bezoekt. We verzamelen deze informatie ook via cookies, scripts, pixel tags en vergelijkbare technologieën. Als je een nieuwsbrief van ons ontvangt, leggen wij vast wanneer je deze nieuwsbrief opent of wanneer je op een link klikt.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@onestoppartyshop.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ka E-commerce B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Ka E-commerce B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Ka E-commerce B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ka E-commerce B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

We bewaren jouw gegevens zolang dat nodig is om de doeleinden te realiseren zoals die in deze privacyverklaring zijn beschreven, maar in het algemeen niet langer dan 2 jaar na je laatste interactie met ons, tenzij voor zover dat noodzakelijk is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen of ten behoeve van potentiële geschillen. Wanneer we gegevens niet langer nodig hebben, vernietigen we deze gegevens of we anonimiseren ze, zodat ze niet meer naar jou terug geleid kunnen worden 

Delen van persoonsgegevens met derden

Ka E-commerce B.V. deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Ka E-commerce B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Ka E-commerce B.V. jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ka E-commerce B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Ka E-commerce B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Ka E-commerce B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@onestoppartyshop.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Ka E-commerce B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ka E-commerce B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@onestoppartyshop.nl  

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.